Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمد شریعتمداری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در ارتباط ویدئو کنفرانسی با روسای کانون‌های بازنشستگان سراسر کشور اظهار کرد: بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی از جمله موضوعات مهمی است که باتوجه به افزایش نیاز این قشر به درمان و مراقبت‌های پزشکی در اولویت قرار گرفت و سهم آورده سازمان تامین اجتماعی در بیمه تکمیلی نسبت به سال گذشته هفت برابر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: به همت بخش درمان سازمان، درمان همه بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی در شهر‌هایی که سازمان، بیمارستان ملکی ندارد در بیمارستان‌های دولتی رایگان است.

وی تاکید کرد: همچنین به منظور جلوگیری از تردد و رفاه بیشتر بازنشستگان ۶۵ سال به بالا، درمان آن‌ها حتی در صورت وجود بیمارستان ملکی، در بیمارستان‌های دولتی رایگان است.

شریعتمداری افزود: در یک اقدام بی سابقه در ۱۴ماهه گذشته، پرداخت ۱۴۴هزار میلیارد تومان بدهی دولت به تامین اجتماعی تصویب شد که بخشی از آن پرداخت و بخش دیگر آن به زودی انجام می‌شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: تلاش کرده ام همه همکارانم را در دولت متقاعد کنم که در این دولت همه دیون سازمان تامین اجتماعی را تامین کنند، هرچند پرداخت ۱۴۴ هزار میلیارد تومان دیون دولت دراین ایام در طول تاریخ سابقه نداشته است.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: باید دیون را صفر کنیم، قانون، ساختار و روش پرداخت آن را به خوبی تعیین و مشخص کرده است و فکر می‌کنم در عمر باقی مانده دولت این موضوع عملی است.

وی تصریح کرد: پرداخت وام بدون بهره به بازنشستگان تامین اجتماعی در ۱۴ماه گذشته،۱۳ برابر شده و از ۲۰۰میلیارد تومان به ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

 
وی با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در خصوص کارگران تصریح کرد: ایشان بر تامین معیشت کارگران و مهارت آموزی تاکید کردند که در این ارتباط بین صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای یادداشت تفاهم همکاری به امضا رسیده است.

وی افزود: با توجه به توانمندی‌های سازمان تامین اجتماعی، همین الگو را می‌توان در این سازمان اجرا کرد.

شریعتمداری با بیان اینکه برای افزایش نشاط بازنشستگان و کارگران بازنشسته مهارت آموزی نیاز است افزود: توسعه فعالیت‌های کوچک و متوسط از دیگر محور‌هایی بود که در فرمایشات مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گرفت که ما نیز تاسیس ۱۴۰۰ مرکز جوار کارگاهی را در برنامه داریم و روز گذشته از ۱۴۰ مرکز آن رونمایی کردیم.

به گفته وی، این مراکز می‌توانند خدمات خود را به جامعه بازنشستگان و فرزندان آنان ارائه دهند.

شریعتمداری به موضوع مسکن جامعه کارگری مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز اشاره کرد و گفت: برنامه ایجاد مسکن ملی تهیه شده و برنامه‌ریزی کرده ایم تا مصالح ساختمانی با تخفیف حداکثری در اختیار تعاونی‌های مسکن کارگری قرار گیرد.

وی افزود: ۶۰ هزار واحد مسکونی هم اکنون در دست ساخت و اجراست. همین هدف را باید برای جامعه بازنشستگان نیز دنبال کنیم و امیدواریم این بخش از فرمایشات مقام معظم رهبری را نیز بتوانیم تحقق ببخشیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: برخی معتقد بودند که اجرای همسان‌سازی و متناسب سازی شدنی نیست و کسی جرئت ورود به آن را ندارد.

شریعتمداری تاکید کرد: کانون شورا‌های عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، نماینده تمام بازنشستگان تامین اجتماعی کشور است و باید حرف بازنشستگان را بشنود و آن را بازگو کند.

وی با بیان اینکه خمیرمایه سه جانبه گرایی، همدلی، وحدت و برادری است اظهار داشت: محاسن این نشست‌ها این است که درباره مباحث مختلف با هم گفتگو می‌کنیم، تعامل کارساز بین کانون بازنشستگان، پیشکسوتان و سازمان تامین اجتماعی باید با قوت ادامه پیدا کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: این اطمینان را به جامعه هدف، بازنشستگان و بیمه‌شدگان عزیز کشور می‌دهم که هیچ نگرانی نباید داشته باشند، دولت متکفل همه بازنشستگان عزیز کشور است و بدانند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره پشتیبان کامل آنان است و نمی‌گذارد خللی در زندگی آنان وارد شود.

منبع: الف

کلیدواژه: بازنشستگان تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی کار و رفاه اجتماعی وزیر تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۰۴۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • جزییات جدید از وام فوری بازنشستگان
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی