Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اتمام قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی و تمدید قرارداد با آتیه‌سازان حافظ، جزئیاتی از تعهدات جدید را اعلام کرد.

به گزارش ایمنا، علی‌اصغر بیات، در این باره اظهار کرد: مبلغ حق بیمه تکمیلی قرارداد امسال، به ازای هر بازنشسته ۹۱ هزار تومان تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته این مبلغ با احتساب مشارکت سازمان تأمین اجتماعی در نظر گرفته شده که با مصوبه هیئت مدیره تأمین اجتماعی، سازمان بخشی از حق بیمه را تقبل خواهد کرد.

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه مشکلات ناشی از تأخیر در پرداخت خسارات و هزینه‌های درمان در قرارداد قبلی بسیار کم بود و ما کمترین مشکل را در این زمینه داشتیم گفت: سازوکار نظارتی در کانون عالی در نظر گرفته شد که فرآیند خدمات‌رسانی بیمه تکمیلی به بازنشستگان و مستمری‌بگیران را کنترل می‌کند تا در اسرع وقت بتوانیم اشکالات و کمبودها را رفع کنیم.

مهلت ۳ ماهه بیمه‌شدگان برای حذف و اضافه بیمه تکمیلی

بیات با بیان اینکه به منظور حذف و اضافه قرارداد جدید سه ماه مهلت در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: قرارداد جدید از ابتدای آذرماه آغاز می‌شود. مشخصات و قرارداد افرادی که در قرارداد قبلی تحت پوشش بودند به صورت خودکار در سامانه تمدید خواهد شد و نیازی به مراجعه حضوری به کانون‌ها ندارند. در صورت تمایل برای استفاده از مزایای بیمه تکمیلی افرادی که تحت پوشش نبودند نیز می‌توان در موعد مقرر به دفاتر کانون‌ها مراجعه کرده و نسبت به ثبت نام خود و افراد تحت تکفل شأن اقدام کنند.

وی افزود: همچنین اگر برخی بازنشستگان تقاضای لغو عضویت در بیمه تکمیلی داشته باشند می‌توانند درخواست خود را ارائه کنند. چنانچه حق بیمه‌ای از مستمری آنها کسر شده باشد، عیناً مسترد خواهد شد.

سقف تعهدات اعمال جراحی و بستری در قرارداد جدید

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در ادامه تعهدات قرارداد جدید را به این ترتیب اعلام کرد: سقف تعهدات از افزایش قابل قبولی برخوردار شده است. تعهدات مربوط به بستری فوق‌تخصصی شامل درمان جراحی سرطان، تومورهای بدخیم، اعمال جراحی مغز و اعصاب و نخاع، قلب، آنژیوپلاستی، عروق محیطی، پیوند ریه، پیوند قلب، پیوند کلیه، پیوند مغز استخوان، کبد، کلیه و … افزایش ۱۲.۵ درصدی پیدا کرده و از ۴۰۰.۰۰.۰۰۰ ریال به ۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال افزایش یافته است.

بیات ادامه داد: تعهدات بستری عمومی شامل هزینه‌های درمانی بیمارستانی و اعمال جراحی به شرط بستری شدن در بیمارستان و مراکز جراحی آنژیوگرافی قلب، چشم (پیوند قرنیه و …) و با افزایش ۸۵ درصدی همراه شده است. هزینه جراحی‌های عمومی با احتساب ۸۵ درصد افزایش از ۱۲ به ۲۲ میلیون تومان رسیده است.

وی با بیان اینکه همچنین تعهدات پاراکلینیکی و خدمات تشخیصی درمانی و سرپایی شامل انواع آنژیوگرافی، سی‌تی آنژیوگرافی، انواع اسکن، اسکن سه بعدی، انواع سی‌تی‌اسکن و… ۳۵ درصد افزایش یافته است اظهار کرد: تعهدات مربوط به اعمال مجاز سرپایی ۴۴ درصد، آزمایش‌های پاتولوژی ۵۵ درصد، لیزیک ۳۰۰ درصد، درمان بیماران خاص و صعب‌العلاج ۵۰ درصد و هزینه‌های مربوط به آمبولانس نیز ۵۰ درصد افزایش یافته است.

امکان ثبت‌نام غیرحضوری برای بهره‌مندی از خدمات بیمه تکمیلی در برخی شهرها

رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی همچنین در خاتمه گفت: در برخی شهرستان‌ها امکان ثبت نام از طریق سایت و به صورت غیرحضوری فراهم است؛ به عنوان مثال بازنشستگان استان تهران می‌توانند از طریق سایت‌هایی که کانون‌های بازنشستگی شهر تهران و شهرستان‌های تهران اعلام کرده‌اند نسبت به انجام ثبت نام اقدام کنند.

منبع: ایسنا

کد خبر 536941

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی وام بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی خدمات تشخیصی درمانی و سرپایی قرارداد جدید بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تأمین اجتماعی قرارداد جدید بیمه تکمیلی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دولت تصویب شد/ حداقل بگیران ۳۵ درصد
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • بهادری جهرمی: افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تصویب شد
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/کمترین حقوق آن ها ۱۰ میلیون تومان می شود
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت